Lesinformatie

Groepsles

Vind je het leuk om met andere moeders de workshop babymassage te volgen, dan kan dat in deze groepsworkshop.

De workshop wordt gegeven in een klein groepje van max. 5 kinderen. Dit om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven. Ik vind het belangrijk dat iedere ouder met een goed gevoel en zonder twijfel de massagetechnieken kan toepassen.

We zitten in een kring op de grond (op matjes), met de baby’s voor ons op een kussen. Ik heb een oefenpop voor me waar ik alles op voor doe. Je doet dan gelijk de handelingen mee op je baby en elke week leer je nieuwe handelingen, zodat je na vier lessen de hele massage zelf kunt doen! Ook is het erg gezellig en leerzaam om met andere moeders ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te geven en om lekker te kletsen over jullie kleintjes.

De workshop wordt in Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag te Gorredijk gegeven. Ook is er de mogelijkheid om zelf een groep samen te stellen en om bij één van de deelnemers thuis de workshop te volgen

Kort op een rijtje:

  • Aantal lessen: 4
  • Tijdsduur:  ongeveer een 1 uur
  • Incl. thee en koffie, massageolie, reader.
  • 85,- euro
  • Een groepsles start als er 3 aanmeldingen zijn.

 

Naar het Aanmeldingsformulier

 

Privéles

Om jou en je baby alle aandacht te gunnen, kun je er voor kiezen om een privécursus babymassage te volgen. Er zijn dan minder prikkels, waardoor je baby, of jij, kan worden afgeleid.  Zo kunnen jullie samen optimaal genieten. Een bijkomend voordeel is, dat we de lessen plannen wanneer dit voor jullie het beste uitkomt. In een privéles ben je sneller door de lesstof heen, waardoor je aan 3 lessen voldoende hebt. Grote voordeel van deze workshop is, dat hij echt toegespitst is op je eigen situatie en vragen.

Een individuele cursus is zeer geschikt bij  baby’s die veel huilen, te vroeg geboren zijn, lang in het ziekenhuis hebben gelegen en bij baby’s die niet goed groeien. Hierbij heeft regelmatig masseren een positief effect.

De cursus wordt in mijn praktijk in Gorredijk gegeven ook is er de mogelijkheid om de massage bij jou thuis te doen. De eerste keer dat je komt vindt er een intake plaats, waarbij we de klachten van de baby bespreken. Hierbij komen ook de zwangerschap en de geboorte aan bod. Daarna gaan we naar het leukste gedeelte, het masseren van je baby.

Kort op een rijtje:

  • Aantal lessen: 3
  • Tijdsduur: ongeveer een 1 uur
  • Incl. thee en koffie, massageolie en reader
  • 100,- euro

 

Vergoeding via zorgverzekeraar:
Sommige verzekeraars vergoeden babymassage als preventieve cursus. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of babymassage uit de aanvullende verzekering wordt vergoed.

Naar het Aanmeldingsformulier